Гравити Ко (Gravity Co.) ще свирят в рамките на "SeeMe", информираха организаторите. 

И за четвъртото издание на фестивала са предвидени страхотен лайн-ъп, помитащи клубни вечери, звездни награди и конференция за героите и новобранците в бранша. Имената на фантастичната електронна четворка са все още строго засекретени, но ето какви са новостите от лагера на "SeeMe" 4 около хепънинга, който ще продължи три дни и нощи.

Фестивалната вечер: 5 юни, Централна гара, столицата. Най-добрите артисти на четирите сцени на "SeeMe"! Да - четири, тъй като от тази година освен централната сцена, тази за ърбън и дръм-ен-бейс, ще има място, предназначено за всички изпълнители, които търсят начин да пробият. "Предоставяме летящ старт и възможност те да свирят заедно с утвърдили се вече имена", поясняват от екипа на феста.

Ще бъде издигната и сцена за изява на живо, за откриването на която ще свирят Гравити Ко.

Наградите са другата част от фестивала. След успеха на отличията "SeeMe 2008", продължава традицията, според която да бъде уважена и поощрена работата на най-добрите в Североизточна Европа.
 
За твоите любими артисти, изпълнители, лейбъли, клубове, медии и други, можеш да гласуваш на http://seeme-sofia.com

Ще има и тематични вечери, посветени на най-добрите клубове в столицата.
 
Конференцията ще продължи и през трите дни - 4-6 юни, с множество интересни теми. Професионалисти от музикалния бранш в България, Североизточна Европа и останалата част на света ще се съберат заедно за полезни уъркшопове, демонстрации на нови технологии, дискусии и сесии за представяне на нови изпълнители, обмяна на ноу-хау.

По този начин "SeeMe" се превръща в платформа за обмяна на идеи и най-важното – осъществяване на ценни контакти със световната музикална индустрия. И тази година събитието ще предостави предварителна онлайн база данни за график на срещите, специално място за нетуъркинг на конференцията, wi-fi, международни програми за сътрудничество и много други. 

За регистрации на фестивала: registration@seeme-sofia.com както и на сайта http://seeme-sofia.com

Билети:

Конферентен пакет (4 – 6 юни) – 180 лв.; включва достъп до конференции (всички панели), клубната програма до 12 часа, фестивалната вечер и наградите.

Билет за фестивалната вечер (5 юни) – 30 лв., 60 лв. – ВИП, на място - 35 лв.
 
Билети и конферентни пакети - онлайн на http://www.eventim.bg/portal/bg/tursi/5181/default.html?search_string=seeme