Новият клип на Gravity Co. (Гравити Ко.) - "Jack In The Box", ще бъде представен с концерт в Sofia Live Club на 18 януари, петък.

Видеото е режисирано от продуцента на формацията Георги Станев по идея на Андрей Рашев. Това е парчето, което отваря актуалния албум на бандата - "Lost Satellite". Както MySound.bg нееднократно информира, проектът излезе през декември 2012, а премиерата му се състоя в столичния клуб Mixtape 5.

Почти готов е и следващият клип на Gravity Co. - към заглавната композиция от диска. Той  е режисиран от Гепи, научи MySound.bg от фронтмена Явор Захариев.

На концерта си в Sofia Live Club бандата ще изсвири своите нови композиции, както и най-емблематичните парчета от предходните три албума. Бонус за - така или иначе, приятните емоции на присъстващите, е и немоловажният факт, че те ще могат да си купят луксозната версия на "Lost Satellite", пусната същия ден в ограничен тираж. За истински ценители!  Проектът ще бъде предложен в CD формат, с автографи от групата. На място могат да се направят и поръчки за  колекционерски, поименни, единично изработени винилови плочи.
 
Заснемането на "Jack In The Box" е осъществено от Светлозар Мареков и Андрей Рашев в Creative Hall, студиото на известния фотограф Ивайло Станев. За снимките е използвана най-новата кинокамера на Canon - EOS C500, предоставена с любезното съдействие на Canon България.

10-те пиеси в "Lost Satellite" са мастерирани в лондонското студио The Exchange Mastering от Майк Марш, работещ с някои от най-големите имена на световната музикална сцена, сред които Massive Attack (Масив Атак), Depeche Mode Депеш Мод , The Prodigy, Chemical Brothers и други.

На 12 декември 2012 Gravity Co. пуснаха на официалната си страница – www.gravityco.com, дигитална версия на албума за безплатен даунлоуд.

Изявата в Sofia Live Club е част от национално турне по промоцията на "Lost Satellite". Концертите се осъществяват с подкрепата на Kilbeggan - ирландско уиски от най-старата дестилерия в света. Следващите две дати от него са на 25 януари в Бургас – в Alive Bar, и на 26 януари в казанлъшкия Hope Live Club.

Още - на:

www.gravityco.com

www.facebook.com/gravityco