В това официално обръщение има, както клишето изисква, две новини – една добра и една лоша.

"За съжаление, трябва да съобщим, че групата под името GRДD се разпуска за неопределно време. GRДD винаги е била група, съставена от пет личности, които заедно определяха формата и значението на всеки един риф, ритъм и текст. Ясно е за всички, че парите никога не са били част от уравнението за нас, но когато забавлението от свиренето и общуването помежду ни изчезна, тогава дойде и времето да се замислим дали има смисъл от това да се наричаме "група". Отговорът беше болезнен, но наложителен", се казва в официалното изявлние от музикантите.

"За щастие, през изминалата година успяхме да съберем сили и време, за да дозапишем, смесим и мастерираме дебютния си албум "Хора и улици" - продължават те - "Огромен принос за което има Антон Велев (Mental Architects), който извърши гореспоменатото смесване и мастериране. Албумът съдъръжа 10 парчета, като ще се разпространява дигитално и абсолютно безплатно на http://igradthepower.bandcamp.com", поясняват рокаджиите.

Те организират първото преслушване на "Хора и улици" (обложката на снимката) в столичния The Egg Bar от 19.30 ч. на 30 октомври.

The Egg Bar на ул. "Лом" 1 (зад метростанция "Сердика").

Линк към facebook профила на GRДD:
https://www.facebook.com/IGRADTHEPOWER