"MAD TV" прави промоция на грозници за Свети Валентин.

За Празника на влюбените музикалната телевизия ще насочи вниманието си към смятаните за некрасиви хора - да покаже, че „в тъмнината всички сме еднакви”. Сред специалните гости е Лилана.

Грозният Свети Валентин” стартира за 14 февруари", съобщиха от медията. Екипът й е замислил да отбележи Деня на влюбените по различен начин и да зарадва всички грозни хора с множество награди, тематични предавания и специални изненади.

„Този Свети Валентин ще бъде различен!”, обещават от "MAD TV" по повод празника.

За да осъществят "заканата" си, от музикалния канал са наточили ексклузивна  програма, която ще върви през целия ден. В нея ще бъде представена класация за най-грозните изпълнители, както и нарочни включвания по темата.

В тях ще гостуват някои от най-красивите български изпълнители, които ще разсъждават върху това дали е лошо да си грозен.

Кампанията стартира още през миналата седмица в ефира на "MAD TV". Тя включва както забавни клипчета по темата, създадени от екипа на телевизията, така и специален микро сайт. Той е разработен съвместно с най-големия сайт за запознанства в България Sladur.com.

Всеки, който иска, може да качи своите най-грозни снимки и да стане част от „Грозният Свети Валентин” на адрес http://mad.sladur.com.

За престрашилите се ще има примамливи награди, а най-интересните профили ще бъдат показани в ефир на 14 февруари.