Иконата на гръцката поп музика Деспина Ванди, която ще зарадва родните фенове с впечатляващ лайв в зала 1 на НДК от 20.00 ч. на 12 март, получи интересно предложение от продуцентите на "Сървайвър" в южната ни съседка.  Именитата певица и съпругът  ѝ – футболната легенда Демис Николаидис, са сред първите звезди, поканени да участват в поредния сезон на риалити шоуто. 
Неговият предишен сезон бе изключително успешен. Сега от предаването са решили да надминат миналогодишния рекорден интерес, залагайки на едни от най-големите гръцки знаменитости. И първите имена в списъка по желание на аудиторията са именно тези на Демис и Деспина, определяни като "гръцкото семейство Бекъм". Въпреки примамливата финансова оферта, двойката категорично отказа участие във формата и отхвърли всички опити на продуцентите на предаването да ги включи в приключенското шоу. 
Българската публика обаче ще има възможност да види любимата си гръцка звезда на 12 март в София, когато Ванди ще изпълни най-големите си хитове от началото на кариерата си до днес. Непосредствено преди певицата на сцената ще излезе Кириакос Георгиу – един от най-актуалните в момента изпълнители в южната ни съседка. 
Билети за концерта в зала 1 на НДК - чрез мрежата на Eventim на цени от 25 лв. до 60 лв.  Още - на:  
 https://www.facebook.com/events/275835666212524/?fref=ts