Гръцките ска/пънк гиганти Baildsa с подкрепата на Balkan Mash ще ни залеят със слънчево настроение в къмпинг "Градина" на 14 август.

Като естествено продължение на Voinegovtsi Wrong Fest, столичният The Wrong Bar обявява новото си творение - Wrong Summer 2014 = Baildsa + Balkan Mash @ Bar Gradina.

Експлозивната банда Baildsa пристига специално да оглави едно лудо денонощие в бар "Градина" в едноименния къмпинг между Созопол и Черноморец. Добре познати от всичките енергични концерти, които направиха от ноември 2013 досега, гърците ще представят нови песни от предстоящия си албум "Zvarna". В бар "Градина" на 14 август зад пулта ще застане и Balkan Mash  за диджейски сет от най-актуалните балкански парчета. Wrong Summer 2014 започва в 16.00 ч., а от 21.00 ч. на сцената ще излязат и Baildsa.

Voinegovtsi Wrong Fest и Wrong Summer 2014 се очертават като едни от музикалните проекти с най-голям потенциал в България, похвалиха се организаторите. С добре планирани стъпки, екипът на The Wrong Bar ще представя най-добрите алтернативни музикални имена от България и отвъд.

Входът за 14 август е свободен.

Facebook event:
https://www.facebook.com/events/1455995931338572/