Мокри до кости, гостите на Sofia Live Club все пак успяха да стигнат за промоцията на "Still Together" - втори сингъл на Рубикуб (Rubikub).

Както MySound.bg извести, презентацията на проекта на актуалната формация бе оная вечер.

Музикантите се шегуваха, че само най-върлите им фенове биха преминали през градушка и порой, за да присъстват на събитието. С разбираемо закъснение, на сцената излязоха Ивайло Рогозинов и Петър Мелтев (от ХаХаХа Импро театър), които разясниха на публиката какво я очаква през следващия час.

Присъстващите изгледаха чрез Skype връзка фалшиво интервю с режисьора на клипа Пиер Люсил, изигран от Ивайло Рогозинов и то на измислен френски, а и мейкинг на видеото, завършващ с разговор между музикантите от формацията как дразнещите български певци трябва да се причакват и бият от потърпевши музиканти с маски на лицата.

Виж клипа ТУК!

Фронтдамата Гери Турийска излезе на сцената, за да представи и ремикс на "Still Together", дело на Algoriddim и Trom Bobby. Тя се пошегува, че се чувства като лелята на екипа, ремиксирал парчето, тъй като всички са на възраст между 17 и 23 години.

Китодар Тодоров, Радослав Парушев, Богдан Русев, A.V., Рахел Роу, Мона, Ясен Зердев, Преслава Мръвкова и още много колеги и приятели на Рубикуб уважиха събитието.

В отлично настроение, въпреки мокрите крачоли и рокли.