Българските фенове на Bon Jovi също ще отбележат рождения ден на фронтмена Jon Bon Jovi, който е на 2 март.

Родният фен клуб на бандата ще се присъедини към по свой начин към официалното парти по случай 51-та годишнина на вокалиста, при това по нестандартен начин.

Навръх датата, точно в 20.45 ч., когато е се роден Джон, всеки негов почитател ще поздрави съседите си със своята най-любима песен на Bon Jovi. Желанието на феновете е във всеки град, във всеки квартал и от всеки блок да прозвучи някоя от емблематичните песни на групата - "Blaze Of Glory", "It’s My Life" или с актуалния сингъл "Because We Can". Така те ще отдадат реверанси на своя любимец и ще се позабавляват с музиката на легендарната банда. За да бъде празникът такъв и за съседите обаче, поздравът ще бъде само с една песен.

Партитата, посветени на легендарната банда, подгряващи първия ѝ концерт у нас, също продължават. Както MySound.bg вече писа, първите от тях се проведоха в три кръга от караоке турнира в София и Бургас. "Репетициите" за шоуто на националния стадион "Васил Левски" на 14 май, вторник, обаче не спират.

Следва шумно празненство по случай рождения ден на фронтмена Jon Bon Jovi в пловдивския клуб "Полинеро" на 23 март, съпътствано и от караоке. Последният кръг ще е в софийския клуб RockIt на 26 март. Там ще е и "гранде финале" на 26 април, когато един от всички участници ще отнесе билет за Диамантения кръг.

Билети в за концерта - в мрежата на Еventim, включително "Германос", "Пикадили" и "Техномаркет".

Онлайн билети - на: www.eventim.bg

Експресна доставка на билети до 2 часа през www.bgmenu.com        

Повече информация - на:

www.BonJovi.com.

www.becbg.com