Хадауей (Haddaway) пристига в България за концерт по случай рождения ден на радио "Energy".

Един от най-хитовите изпълнители на 90-е години ще празнува с радиото, което пуска любимите песни от 90-е и най-големите хитове от последните години.

Той ще се изви в два от градовете, където звучи медията - в София на 17 декември в зала "Флоримонт Експо" и Пловдив - на 18 декември в обновения клуб "Планет Бар Де Лукс". Гостуването на вокалиста - по покана на радио "Energy", е първо за него в България и на Балканите.

Тематично шоу с ретро намигване и модерни аудио и визуални ефекти, представени от диджеи и VJ, които ще подгреят публиката преди на сцената да стъпи гостът, обещават организаторите от "Селект Мюзик Медия".

Хадауей изпълнява най-успешния си сингъл "What Is Love" през 1993 и от тогава тази песен се превръща в тотален хит, какъвто е и и до сега.

Сингълът е продаден в над 500 000 копия и достига номер 11 в световната класация на "Billbord "Top 100". Видеото към "What Is Love" (http://www.youtube.com/watch?v=nsCXZczTQXo) може да се похвали с над 25 милиона гледания в световния гигант за видео споделяне Youtube.

Изпълнителят има издадени девет албума и над десет сингъла, които са оглавявали класации през годините. Почти всеки ден в ефира на радиото рожденик, по време на единственото сутрешно рикуест шоу в страната - "Enerqy Request", звучат "What Is Love", "Life" или"Rock My Heart" по поръчка на слушателите.

Билетите са на цена от 35 лв., а в деня на концерта - 40 лв.

"Селект Мюзик Медия" са предвидили и специална ВИП Зона за ценители, които искат да бъдат на една ръка разстояние от сцената и там едно място е на цена 50 лв.

Билетите за двата му концерта в България - в мрежите на eventim.bg и ticketstream, както и в магазините на "Германос", "Пикадили", "Техномаркет" и "Office 1".