Най–големите хитове на Супертрамп (Supertramp) ще прозвучат на живо в зала 1 на НДК от 20.00 ч. на 1 юли, интерпретирани от оригиналния вокалист на популярната в края на 70-те и 80-те  банда - Роджър Ходжсън (Roger Hodgson).
Събитието е организирано от "Жокер Медиа".
Най-знаковата за британската формация песен e "Закуска в Америка" ("Breakfast In America"), която е връхната точка на популярността на групата, създадена 1969.

Това е може би може би единствената банда, стартирала със средствата на запален почитател на рока. Музикантите се сменят един след друг и едва през 1974 албумът "Престъплението на века" ("Crime Оf The Century") пробива в Англия, носейки на Супертрамп отдавна заслужената популярност. За признание в САЩ една от най-стилните британски поп-рок групи чака още няколко години, преминали в турнета и в участия в програмите на радиостанциите.

Албумът "Париж" ("Paris") e двоен и е записан по време на концерт. В началото на 1983 Роджър Ходжсън напуска групата и продължава да се изявява като като солист заедно със собствен бенд, а и с филхармоничен оркестър.

Първият самостоятелен проект на Ходжсън - "Hi Hi", се появява през 1987.

Билети за концерта в НДК - онлайн е мрежата Еventim.bg и на касите на Билетен център, НДК, на цени от 50 лв. до 150 лв.