Холандската звезда Fedde le Grand ще гостува за първи път у нас.

Корифеят на електрониката ще се изяви в столичния клуб "Ялта" на 23 октомври.  

Гостът покори света с парчето "Put Your Hands Up For Detroit", изстрелвайки го в челото на всички музикални класации. Спечели и вниманието на Мадона, която му повери ремикса на невероятния си хит "Give It 2 Me". Последваха я Will.i.am (фронтмен на Блек Айд Пийс (Black Eyed Peas), Robbie Williams, Фетбой Слим (Fatboy Slim), Martin Solveig, Sharam... И това беше само началото. След като на бял свят се появиха и "Let Me Think About It", "The Creeps", "3 Minutes Тo Explain", окончателно се изясни, че Fedde le Grand е следващата голяма холандска звезда. През 2009 очакванията се оправдаха с излизането на първия му самостоятелен албум - "Output", и със заслужената 29-а позиция в най-престижната класация Top 100 DJ на DJ Mag.

Ден по-рано - на 22 октомври, петък, в "Ялта" предстои първото парти от поредицата Play. Залагайки на изненадата и забавлението, всяко издание ще бъде тематично с участието на различни артисти. Marsel Rohas ще даде старт, след него танците ще продължат със 7-часов сет на главния виновник на партито - Gabriel, а в ранни зори ще има и пинг-понг сета на двамата. Екстравагантните танци са поверени на Аlleida Wheeler и Gabriela, a с артистичен пърформанс ще се изяви и Диа Мантова. И докато купонът кипи в голямата зала, в новооткритата Yalta Junior почитателите ще могат да се насладят на лежерните хаус парчета, които е подготвил Medo.

Както MySound.bg вече съобщи, в селекцията на клуба за този месец е и взривоопасна комбинация на Joris Voorn с Glenn Morrison. Изявата им е на 29 октомври.

Октомври ще завърши с традиционното вече за заведението парти по случай Hallowen, по-забавно и по-страшно от всички издания до момента, обещават организаторите.