След успешната премиера на Hot Heels, сцената на "Sofia Live Club" отново ще представи кабаретното шоу, връщащо спомените за Парижките потайности.

Сексапилът ще се развихри от 21.00 ч. довечера.

Събрани в едно, ще се видят финесът на балерините от „Lido”, хореографията на „Moulin Rouge” и изваяните форми от „Crazy Horse”, напомнящи за шоугърлите от старите ленти.

Изявата е олицетворение на блестящ спектакъл за всички сетива: подобаваща сцена; модерна, светлинна технология; красиви тела и неповторими, спиращи дъха изпълнения, донесоха организаторите.

За внушителната атмосфера ще допринесат и талантливи българи изпълнители на живо. Музикалното трио в състав: Минко Ламбов - пиано, Георги Георгиев - барабани, Борис Таслев - бас и айдълката Деница ще предизвикват публиката с изненадващи аранжименти на световноизвестни мелодии.

Черешката на тортата е ексклузивното участие на топизпълнител, един път в месеца - от родната музикална сцена, преобразен(а) в цилиндър, фрак, бели ръкавици и черни лачени обувки.

Трябва да се насладите на спектакъла от първата до последната му минута, за да успеете да се пренесете в свят на съблазън, чар и гореща атмосфера - затова не закъснявайте, приканиха от управата на заведението.