Знаковият фронтмен на Ъпсурт - Ицо Хазарта, чака бебе, съобщи bg-vip.com, позовавайки се на публикация в последния брой на сп. "Хай клуб".

Новата приятелка на музиканта се казва Женя Костова Димова, или Женичка, както я наричат нейните близки. 24-годишната красавица, която е в напреднала бременност, танцува от пет години в балет Нова. Това е същата формация, който денси в клиповете на Ъпсурт. С Ицо се запознали на снимките за клипа на „3 в 1”.

Хазарта се разведе неотдавна. Има още едно дете от предишната си съпруга.

Междувременно стана ясно, че рапърът излиза от къщата на "ВИП Брадър", за да набере допълнителни средства за благотворителната кауза тази седмица – изграждане на спортни площадки в домове за изоставени деца.

Ъпсурт ще пеят благотворително на специално организирано парти в клуб "Jim Beam" в столичния Студентски град утре вечер.  Поканени да присъстват на купона са всички фенове на Ъпсурт, ВИП - личности и приятели на звездния съквартирант.

От "Free Agents", продуцентската компания на хип-хоп триото, съобщават, че средствата ще се набират по няколко начина – от платения вход за достъп до изявата, през продажбите на едноименната енергийна напитка на Ъпсурт, та до дарения, направени от гостите на място.
 
Екип на "ВИП Брадър" 3 ще присъства на гига ще поеме контрола върху набирането на средствата.

Зрителите на "Нова Телевизия" ще видят репортаж в изданията на риалитито идната седмица.