"Студио 5" ще бъде домакин на Tripple A от 21 часа н 4 март.
Импровизираната формация обединява различни столове - от хип-хоп, фънк и уърлд, до джаз, рок и електро-дъб-хоп, за разговор между хора със сходна енергия. Членовете на групата вярват в създаването на музика на момента, музика, която идва от сърцето, а не от ума. Както MySound.bg нееднократно е отбелязвал, дебютният им албум "Apple Tree" е записан именно на този принцип. Изпълненията са енергични, съчетаващи бийтбокс, три вокала, бас, клавишни и перкусии.
Tripple A са:
Арабела Караян (вокали, клавишни)
Арабела е учила в музикалния колеж "Бъркли". Сътрудничила с едни от най-добрите музиканти в България в проекта Please Shut Up Band. Мекият й, но в същото време силен глас, съчетава свобода, хармония и лекота.
Александър Евтимов - Шаманчето (вокали, перкусии)
Води класове за групова работа и обича заниманията с различни изкуства и креативни техники.
Александър Деянов - Скилър (Skiller) (бийтбокс, вокали, перкусии)
Той е познат като Най-бързата уста на Изтока. Въпреки крехката си възраст, Скилър вече е убедил света в таланта си. Става първи национален шампион по бийтбокс у нас през 2007. Александър използва своя бийтбоксинг далеч извън традиционните хип-хоп влияния в широк спектър съвременни стилове.
Георги Дончев (бас, бас кларинет, перкусии)
Музикантът е известен с участието си в различни музикални проекти. Живял е 10 години в САЩ, където е учил в музикалния колеж "Бъркли". За себе си казва, че обича да открива и научава нови неща за живота и музиката.
Специален гост на шоуто е Павел Терзийски. Гласът му разполага с огромен диапазон от възможности за импровизация в разнообразни стилове.
Билети на касата в "Студио 5" и он-лайн www.eventim.bg, www.ticketsbg.com, www.ticketstream.bg
С откриването си в началото на февруари в НДК (вх. А3) "Студио 5" учести пулса на културния живот в София.
За управата му всичко има значение. Музиката, гостите, артистите, сцената, и всеки мъничък детайл, който да спре часовника на посетителите.
Със своята изисканост и уют, атмосферата на заведението предразполага към пълно изключване от външния свят.