И през целия морски сезон "Клуб Нюз" по "Нова телевизия" между 9.30 и 10 ч. ще продължи да следи изкъсо какво се случва с известните и техния живот.

Летният микс тази неделя ще бъде зареден със свежо поднесена порция от мода, музика, шоу, гафове, коментари, гарнирани със бляскави звездни изпълнения.

Ще се разходим до Созопол, за да проверим как протече първия по рода си техно-джаз фест. Фронтменът на култовите Инкогнито (Incognito) - Жан-ПолБлуи" Муник " (на снимката) даде интервю за телевизията секунди след като слезе от сцената, обясняват от екипа.

Директно от плажа ще надникнем как се подготвят за кастингите бъдещите звезди на X Factor. Все още не е късно да влезете в най-мащабното и успешно музикално шоу, което от есента тръгва по Нова, приканиха от медията.

Азис откровено ще разкрие защо реши да пее на английски и то с розов гребен на главата? Лично Искрен Пецов и Биг Ша ще ни кажат какво се случва, когато латино ритмите се смесят с хип-хипа. Група Те  пък ще демонстрира как любовта може да бъде пренесена от сцената в личния живот.

Няма да пропуснем и най-актуалните тенденции при банските костюми, подчертават от "Клуб Нюз".