Новото издание на предаването Cool…T по bTV от 11.00 ч. на 21 юни, събота, ще представи новия проект на поп певицата Ирина Флорин - "Очакван непознат".

Заедно с нея ще гостува и екипът, създал песента - текстописката Ваня Щерева, композитърът Момчил Колев  и неговият син - Калоян, чието дело е аранжиментът. Еротичният черно-бял клип към песента е един от най-стилните, появявали се напоследък у нас, акцентиращ върху ябълката на изкусителката Ева.

Песента се ражда между текстописката Ваня Щерева и Ирина в непринуден разговор за любовта и как се среща човек с нея. И понеже в съвременния свят, "любовта не почуква на вратата", както споделя Флорин, парчето е разказ за това как ние да предизвикаме появата на една Очаквана любов. Завладяващото звучене ни връща с нотка носталгия, но и романтика, в годините на 80-те. В комбинация с модерно поп звучене, песента е от онези, които си пускаме в колата, тръгвайки на път, изпълнени с очакване за нови спомени и преживявания.
 
Зрителите ще видят и втората част от интервюто на Петя Дикова с руската мегазвезда Филип Киркоров. Екипът на "Cool…T" гостува на "Великолепния Фил" в Санкт Петербург броени дни преди неговото турне в България. Дали наистина Киркоров е болен и ще се оперира в България и кои са най-значимите жени в живота му, ще стане ясно още от предаването тази събота.

"Cool..T" ще остане на музикална тематика и ще представи новия дует на поп-фолк певицата Емилия. Дали изпълнителката е записала песен с гръцката мегазвезда Никос Вертис, или снимката, с която екипът разполага, е вследствие от добро познанство на двамата певци?

Камерата ще влезе в Народния театър да покаже гримьорните на актьорите, които участват в постановката "Пигмалион". Представлението е единственото с участието на Стафан Данаилов.

Какво се случва зад сцената, броени минути преди да се вдигне завесата, ще разкрие Петя Дикова на 21 юни от 11.00 часа.