Ирина Флорин е специален гост на "Станция Нова" по "Нова телевизия" утре.

Интервюто на Нана с изпълнителката на "Невинни слънца" (виж видео)започва в 15.45 ч.

Иначе предаването започва на живо от студиото на "Рулетка" с Витомир Саръиванов точно в 10.00 ч. Как скандалният Али Юзеиров от партия "Отоман" смята да стане президент? Веднага след това зрителите видят за първи път родната къща на Тодор Живков в Правец и личното интервю с неговата внучка Жени Живкова в "По пантофи".   

В епизод 27 на "Съдебен спор" темата е "Обиди ме", а истината и този път ще отсъди съдия Искра Онцова. Частният тъжител Тодор Неделчев е завел тъжба срещу свой приятел от детинство заради обидни думи. Обвиняемият Алекс Александров твърди, че също е бил обиден от частния тъжител и моли да бъде освободен от наказание.

"Отчаяните съпруги" Вихра и Мая ще проследят тайландската одисея на поп-фолк певицата Мария, а известната бизнесдама Розалия Тинкова ще пренесе аудиторията в мистиката на Изтока. Зрителите ще станат съпричастни и на личната неразказвана история на певеца Крум за изкушенията, забавленията, за приятелите и силата да превъзмогнеш болката.

Ирина Сарачинова в "Най-добрата майка" ще разкаже историята на Мария Благоева, която се отказва от престижната си работа, за да стане професионална приемна майка.

В класацията "Последно 10", заедно с водещите Яна Грудева и Стефан А. Щерев, ще видим най-известните жертви на модата, а коментатори по темата ще бъдат дизайнерките Десислава Викторова и Мира Бъчварова, както и стилистът Вили от модния тандем Вили & Маури, анонсираха от екипа на предаването.