Тази година ще е по-различна за Ирра и нейното семейство.

Певицата е бременна за втори път и дни преди Коледа се очаква на бял свят да се появи третият мъж в къщата на изпълнителката.

Сладката миньонка до последно не споделяше пред никого за бебето, за него знаеха само най-близките й хора.
 
Най-щастлив от добрата вест, след таткото, е Явор младши. Баткото вече е на 5 и като майка си е много музикален - свири на барабани и китара, ходи на уроци по английски и е фен на ролковите и зимни кънки, издават от обкръжението на вокалистката.
 
Макар и в напреднала бременност,  тя не спира да работи. В момента има предложение за ремикси на две от старите й парчета, за които все още е рано да се говори и да се издава кои са, защото изненадите тепърва предстояли.

Освен това изпълнителката на „Няма никой друг” се е заела и с издирването на млади таланти в областта на музиката, спорта, изкуството и танците, на които да помага.

Ирра е родена на 11 март в Бургас. Зодия Риби. За първи път стъпва на голямата сцена на 6 годинки. Завършва музикално училище „Проф. Панчо Владигеров” в града със специалност виола през 1995 г.

През 2000 се дипломира със специалност „Джаз и поп пеене” в Държавната музикална академия „Проф. Панчо Владигеров” като втрещява изпитната комисия, появявайки се с цигански оркестър.

Дебютният й албум "Ирра" излиза през 1998. Песента „Летен грях” става хит и заедно с клипа към нея се радва на голям успех сред публика и медии.

Изпълнителката подгрява първия концерт на Антик в България през август 2000. Записва дует със световноизвестната денс звезда DJ Бобо (DJ Bobo) – „Търся пътя към теб”, включен в неговия предпоследен албум "Planet Colors". Той бе издаден и у нас на аудио касета и компактдиск през 2001.
 
Същата година Ирра участва и във второто издание на денс фестивала "aХe-travaganza". Това й дава шанс да бъде на една сцена с познати от световните класации имена като Tess Matisson, Fragma, DJ Aligator Project, 666, Alice Deejay и Антик.

През 1999 е номинирана за дебют и за поп песен, а през 2000 - за най-добър женски вокал на Годишните музикални награди на телевизия "ММ", както и за БГ изпълнителка и БГ песен за „Необяснимо” на Годишните музикални награди на "БГ радио" за 2001.
 
Вторият диск на Ирра - „Цветният албум” съдържа 10 песни.

Техните автори, както говори и името му, са много: дует КариZма, Стенли, Ваня Щерева, Мага, Гаро, Ивайло Вълчев, Георги Красимиров – Герасим, Фичо и Данчо от Фючър шок, Боби Мирчев, Сашо Тодоров.