Поради огромния интерес към спектакъла Saltimbanco на Cirque du Soleil, от днес ще бъдат пуснати допълнителни билети, информираха организаторите "София Мюзик Ентърпрайсис".

Както MySound.bg нееднократно писа, световноизвестният цирк ще гастролира в зала "Арена Армеец" на 3 февруари (от 20.00 ч.), 4 февруари (от 16.00 и 20.00 ч.) и на 5 февруари (от 14.00 и 18.00 ч).   

След договаряне от страна на организаторите с мениджмънта на трупата, билети ще бъдат пуснат за всички представления на акробатичното шоу. Пропуските са на цени от  40 лв., 55 лв. и 70 лв.

Българската акробатка Гълъбина Каменова също ще участва в Saltimbanco. Публиката ще я види в ролята на Роуз Бонбон.

Оргаризаторите отново напомнят, че снимането по време на спектаклите с фотоапарати, мобилни телефони и камери е абсолютно забранено!

Изискаването е на мениджмънта на трупата заради безопасността на артистите. Те изпълняват изключително трудни и изискващи пълна концентрация номера и снимането може да повлияе на представянето им, обосновават се организаторите.

Посетителите могат да използват паркинга на залата, който е даден под наем на трета страна, независима от организатора. Както вече огласихме, услугата вече е платена. Цената за парк място по време на събитие е 3 лева.

Билети за спектаклите могат да бъдат за купени от: касата на "Тикетпро" в Билетен център, НДК, касата на "Арена Армеец София", и касите на "Тикетпро България" и неговите партньори.