Новата версия на парчето "Приятели" на Миро ще бъде разработена от Иван Деянов, като към ремикса му ще има и нова видео версия (Виж предишната).

Това е още една голяма стъпка за младия артист. Както MySound.bg информира, под псевдонима Ван Дей (Van Day), диджеят ще присъства на Winter Music Conference в Маями между 8 и 12 март.

"Много се зарадвах, когато Миро ми се обади. Той несъмнено е един от най-големите съвременни български творци на музикалната сцена и за мен това е невероятна възможност. Преди време бях проявил интерес към парчето "You're Аn Angel", но тъй като част от музиката е правена от друг, реализирането на такъв проект се оказа невъзможно. Така или иначе, песента "Приятели" е поредното доказателство за таланта на Миро и веднага ме грабна. Много съм му благодарен за гласуваното доверие и ще направя всичко възможно да оправдая очакванията му, защото за млад артист като мен работата с изпълнител от неговия ранг е не само огромна възможност, но и огромна чест", не крие Деянов.

"Освен талантлив артист, Миро е и много добър човек. Споделих пред него моето мнение за Бог и това, че съм против религиите, а той само се усмихна и ми каза, че един ден ще повярвам. Напоследък ми се случват все по-хубави неща както в творчески, така и в личен план. В живота ми се появи човек, който преобърна всичко на 360 градуса за мен. Никога не съм бил по-щастлив - никога до сега - и всичко е заради нея! Това е сюблинен момент в живота ми. Предстои ми и участие на WMC в Маями. Не знам как да опиша радостта си и започвам да осъзнавам колко е прав Миро. Това е още една причина да съм благодарен за тази огромна възможност – да работя не само с невероятен талант, но и с невероятен човек", допълва още диджеят.