Ден след шумния старт на първия благотворителен "ВИП Брадър" у нас, запазените в тайна имена на петимата останали съквартиранти бяха разкрити.

Наред с олимпийската шампионка по стрелба Мария Гроздева, новата Мис България и сръбския нападател от "Локомотив Пловдив" Саша Антонович, в Къщата влезе и ексцентричният, винаги шеговит и усмихнат изпълнител Устата.

Той премина по червената пътека силно аплодиран от насъбралите се фенове, скандиращи неговото име. Иван Динев, както се казва музикантът, не бе изневерил на оригиналния си стил, който се превърна през последните години в негова запазена марка – яка от лисица, сребърно бастунче и известния медальон с отливка от собствените му устни.

Обувките от брокат бяха забелязани незабавно още с влизането му от сръбския футболист, който направи закачлив коментар “страхотни обувки, от самолет се виждат”!
       
Във визитката си Устата сподели, че се включва с готовност в благотворителните каузи на риалитито.

“За да успея да помогна на деца като дъщеря ми и ще се радвам това да се случи. Ще се радвам аз и моите съквартиранти да го направим наистина”, каза той.

С влизането си в Къщата шоуменът бе сърдечно приет от Софи Маринова и останалите, като с това оформи финалния брой на съквартирантите за този сезон.

Но едвам поел си дъх, се оказа, че в Къщата влиза гост-съквартирантът Румен Луканов. Водещият на "Сделка или не" запозна всички с новата им мисия, в която наред с останалите 4 пеещи звезди, Устата получи главна роля.

Виповете ще изпълнят днес на сцената песни на Ицо Хазарта, Софи Маринова, Устата, Милко Калайджиев и Део. За целта участниците ще се разделят на пет отбора. Капитан на всеки отбор ще е един от певците.

Зрителите ще гласуват за изпълненията с есемеси, а парите ще отидат за първата благотворителна кауза на съквартирантите – набиране на средства за подпомагането на талантливи деца от домовете.

Кои са играчите в отбора на Устата и коя песен ще представят, ще стане ясно тази вечер във "ВИП Брадър" 3 по "Нова Телевизия".