Парис Хилтън не я щат никъде.

Ягодовата блондинка бе напъдена от новия бутик на дизайнера Аликзандър Макуин в Холивуд. "Кракът й да е стъпва тук за шопинг тур: тъй като не е в час с модните тенденции", забрани корифеят на кройката.

"Персоните, носещи дрехи с моето лого, са истински ценители, не сноби. Те искат да се носят по този начин, водени от естетски мотиви, а не защото силуетите са последен писък на модата", обоснова се той.

Позицията на фешън иконата изглежда още по-обидна за Парис от факта, че е декласирана от гест листа на поканените публични личности - Виктория Бекъм, Кейти Холмс, Луси Лиу, Сиена Милър и други, с които Хилтън споделя питиета и компания.       

И 5-звездната "Хайът" наложи възбрана на скандалната дама. Причината внучката на Конрад Хилтън да не пристъпва в хотелската верига, е че скъсала луксозен тапет в "Ararat Park Hyatt, Moscow".

Инцидентът се случил по време на специална фотосесия, организирана за милионерката в президентския апартамент. В тузарското помещение, чиято цена на нощувка е 20 хиляди лв., Парис се развихрила по стената с графити.

"Paris, Moscow 2008", изтипосал черният й маркер.