"Мис България" 2007 - Юлия Юревич, и "Мис България" 2010 Ромина Андонова, eкс-брадърката Зара, футболната съпруга и собственичка на моден бутик Весела Тотева, моделката, която отскоро лансира и своя линия - Петя Велкова, се забавляваха страхотно на официалната премиера на софийския Boutique Lounge Bar снощи.

Собственичката на заведението Теодора Колчева посрещна известните гости в шармантен тоалет. В компанията на шампанскота La Montina възхищението си от фешън обстановката в култовото заведение на булевард "Витоша" изразиха певицата и актриса Деси Тенекеджиева, рапърът Колумбиеца, дизайнерката Аля Милушева със съпруга си, певицата Кристина Димитрова и перкусионистът Калин Вельов (двамата на снимката), който дойде в компанията на лицето на новия си проект - SoulGroovе.

Както MySound.bg извести, това е певицата Сани Алекса, която до скоро се изявяваше на  сцените на Европа. Освен вокал, атрактивната дама свири и на перкусии и барабани.

Теодора Колчева е позната на българската публика като един от най-успешните родни модели и организатори на конкурси за красота. Съвсем логично тя предприема следваща стъпка в своето развитие с уникалната концепция за Boutique Launge Bar – фешън идилия в центъра на София, където си подават ръка парти лайфстайла и модата, класиката и екстравагантността.

В годината, в която се ражда синът й Михаил, се ражда и артистичната и идея за Boutique Launge Bar. Според Теодора Колчева, всеки трябва да се стреми към успеха, да не спира да твори в професионален и личен план и да не прави компромиси с качеството на живота, който избира.

Именно за ценителите на този подход тя създава луксозното, но и достъпно място за отмора и класни преживявания.

Посетителите ще могат да съчетават удоволствието от най-горещите партита с насладата от бутиковото обгрижване на всяко индивидуално желание, обещават от клуба.