Японските барабанисти Ямато ще бъдат бъдат почерпени с ракия, кисело мляко, лютеница, кебапчета, луканка други типично български специалитети в "Станция Нова" по "Нова Телевизия" този уикенд.

Нана ще домакинства знаменитите гости преди изявите им зала 1 на НДК.

Във втората част на шоуто известни български певици ще си говорят по женски за ревността. Това са Кристина Димитрова, Елвира Георгиева и Йоанна.

Осиновената дъщеря на Блага Димитрова и Йордан Василев - виетнамката Ханка, ще разкаже пред Люба Кулезич била ли е сексуално малтретирана от баща си Йордан Василев. В студиото с нея ще бъде и Джони Пенков, с когото са много близки.

В новото дамско ток-шоу „Защо не млъкват жените?” водещите Вихра и Даниела ще проследят развоя на риалитито „Топ прически”.

Певицата Петя Буюклиева ще бъде гост на журиращите - стилист Капанов и Григор Кюлев-Гого. Ще се разбере кои са шестимата финалисти, борещи се за наградата да представят България на Световния фестивал на красотата и прическата във Франкфурт.

Трябва ли да имаме деца, ако нямаме пари?" е темата на „Сблъсък” с водещ Витомир Саръиванов тази събота. Защитници на позицията ще бъдат Никола Григоров от „Сите българи” и Ханзе – майка на 9 деца. Срещу тях на ринга ще застанат Ясен Велчев – музикант от група Те, и Божидар Томалевски („Другата България").

В „РулеткаВито, Нана и Люба Кулезич ще коментират събития от седмицата.

Отчаяните съпруги Даниела и Вихра ще предаването си на турските обичаи и традиции с гости Тони Стораро, Есил Дюран, Зейнеб с кадри от Истанбул и интервю с Харун от „Незабравима".

Съквартирантите от "Биг Брадър Фемили" ще допълнят турската атмосфера, тъй като ще имат задача да готвят турски манджи.

Ще влезем и в дома на писателката Людмила Филипова с видео от рубриката „Богати и известни”, издадоха от екипа.

В „Най-добрата майка Ирина Сарачинова ще разкаже историята на Виолета Конова - майка на четири деца.