Вокалистът и китарист на The Pomorians (Помориънс) - Янко Бреков, е със счупен на две места крак след инцидент онзи ден.

Музикантът, известен и като Бръснаря, е гипсиран в Бургас тази сутрин. Във връзка с това насроченият за днес концерт на бандата в София се отменя. Както MySound.bg вече огласи, събитието трябваше да се състои в клуб "Строежа" довечера. Янко е изявил желание да направи концерта седнал, но лекарите са  го предупредили, че гипсът още е прекалено крехък и не е желателно. За сметка на това следващите дати от течащото в момента турне на The Pomorians остават според огласеното - в Пловдив (21 декември), Бургас (23 декември), Ямбол (28 декември), Казанлък (29 декември), уверяват от бандата.

Тази вечер на мястото на Помориънс в "Строежа" ще свирят Casual Threesome! Групата се отзовава веднага при създалата се спешна ситуация. Входът за събитието е напълно свободен.

Клубът ще отвори врати в 20.00 ч., концертът започва в 22.00 ч.

Мзикантите са подготвили сет с песни на The Beatles, Jimmy Hendrix, The Rolling Stones, The Doors, Red Hot Chili Peppers, Pearl Jam, Oasis, Queens Of The Stone Age, Kings Of Leon, The Subways, Jet, Lenny Kravitz (Лени Кравиц) и други.