Финалистите във втория сезон на музикалното шоу "Гласът на България" станаха ясни в специалния епизод на елиминации по bTV.

За първи път това се определи от сбора на оценката на треньора и вота на публиката след полуфинала в понеделник.

Тодор Георгиев от отбора на Преслава, Васил Чергов от хората на Вики Терзийска, Ивайло Донков от отбора на Миро и Красимира Иванова (на снимката) от тима на Данчо Караджов са финалистите в "Гласът на България" за този сезон. За тях подготовката за големия финал вече започна и отговорността да докажат доверието, което публиката и треньорите им гласуваха, за да стигнат дотук, е несравнимо голяма.

Със своя вот публиката реши шоуто да напуснат Вася Попова, Христо Младенов, Сашка Александрова и Нина Илиева. Въпреки че не спечелиха формата, след участието си в него родната музикална сцена определено спечели. Открити за нея, остава да следим с интерес и да подкрепяме бъдещите им музикални проекти и творческо развитие.

Големият финал предстои! Какво ще се случи в шоуто и кой ще бъде победителят, зрителите на bTV ще решат от 20.00 ч. на 27 май, понеделник.

Епизодите до момента, ексклузивни материали, снимки и интервюта с участниците и треньорите може да следите на интернет страницата на "Гласът на България". Почитателите на на шоуто ще могат да общуват свободно със своите любимци чрез Facebook и Twitter, за да ги подкрепят и окуражават по пътя към големия финал.  

Изпълненията на участниците може да чуете отново и по N-Joy. Ексклузивни интервюта и новини от шоуто очаквайте на живо в ефира на радиото всеки вторник и сряда.

"Гласът на България" се излъчва на voyo.bg паралелно с телевизионния ефир и епизодите са достъпни по всяко време след излъчването им.