Петя Буюклиева ще се представи с мегашоу на юбилейния си концерт - „Жена на всички времена”, в зала 1 на НДК от 19 часа довечера.

В зрелищния спектакъл са както златните хитове, но в нови аранжименти, и емблематичната визия – запазена марка на изпълнителката, безапелационно спечелила четири пъти престижната награда „Гран При”, и 25 международни награди от конкурси в различни държави, така и по-нови нейни парчета.

"Това е следващият епизод от сериала на моята кариера - метаморфозите ми през годините, така че всеки от публиката ще получи своя хит от музиката, която обича", обясни певицата.
 
Уважението и подкрепата си към нея ще изразят колеги от артистичните среди - трупата на Нешка Робева и музиканти от различни поколения, сред които са Бигбендът на БНР , Дийп Зоун Проджект (Deep Zone Project), рок група Конкурент, Мая Кръстева, Ники Манолов и други млади таланти.

"С оркестъра на БНР ще направим знаковите за мен "Жена на всички времена" и "Пролет" в първата част на шоуто, след това го удряме на рок-ен-рол заедно с фронтмена на Конкурент - Емо Анчев. Имаме чудесно съвместно парче - "Любовта не достига", но ще изпълним и други песни, чиито имена запазвам като изненада", призна Петя. В нейното рок CV са изяви с групите Паралел 42 и Унисон.

Най-ценната по нейните думи награда е тази, която печели на Световния шампионат по изпълнителски изкуства в Лос Анджелис (златен медал) през 1998 с кавърверсия по "Dream Girls" на Дженифър Ръш от едноименния мюзикъл.

Голямата изненада довечера ще е появата на сина й. Това е 16-годишният Тони, китарист, пианист и композитор, който отнесе специално отличие на тазгодишното издание на фестивала Rock Оnly в Пловдив това лято.

Момичетата от майсторския клас на Буюклиева ще се изявяват в паузите на отделните части на събитието. "Страхотни момичета, буйна млада кръв", хвали ги певицата.

В програмата й след това са танцувални изпълнения. "Ама много танци. Няма как парчето ни с Дийп Зоун да остави публиката безучастна. Сигурна съм, че всичко пред сцената ще ври и и кипи. На мен също ми се денси, а аз съм позитивно заразителна, ха-ха", убедена е Петя. Хореографията на шоуто е на Нешка Робева.

Буюклиева обещава чисто нов албум през 2011.             

Билети за концерта - в касите на НДК и на www.eventim.bg на цена от 10 лв. до 50 лв.

Съорганизатор на събитието е "Жокер Медиа", със съдействието на Столична община, Държавна парично-предметна лотария, Galchev Holding, Mazda, Kresly Advertising, Prime Screen, рекламно-издателски комплекс "БИ", Carina, Magama, СиВЗК.