Ако сте били на поне едно от уникалните партита от серията Goddess Grooves, няма как да не си спомняте фантастичната, свръхкрасива и уютна атмосфера, създадена от неизчерпаемата творческа енергия на жените, замесени в събитието.

Подобно - изключително приятно и изненадващо сетивата преживяване, обещават организаторите на първото за 2011 събитие от популярната поредица.

Goddess Grooves 4 ще се състои в столичния клуб "Туинс" от 21 часа на 1 април.

Изявата е посветена на женската интуиция, а мястото ще се превърне за една вечер  в космическо пространство, изпълнено с луни, звезди и небесни същества, допълват организаторите.

Музиката ще бъде изцяло селектирана от жени диджеи – Olaija, Jaya и Freakkita от Global Vision Circle, представящи саундтрака от бъдещето, който съчетава музика от цялото земно кълбо с характерно фюжън звучене. Специален гост е певицата Миглена Ценова.

А за да се чувстват наистина тържествено и необикновено, гостите ще имат възможност да се възползват от специалния женски кът, където Ваня Донева (фризьорски салон Петър Духарски) ще прави "космически" прически, а гримьор от френската био декоративна козметика Terre d’Oc ще подчертава женствеността и звездното излъчване на дамите.

Очаквайте още звездна визия, африкански танци, дрехи от секънд хенд бутик "Фрида", пазар с бижута и аксесоари, дело на женското творчество, ведическа кухня от Back Home, чай шоп и други изненади от звездите.

Бонус:

• Урок по африкански танци с Айша (Гамбия) – от 20 часа, с предварително записване на olaija@yahoo.com
• Рисуване с къна от Амба
• Гадателски gypsy таро-карти от Gypsilla
• Визия и анимация от ОDEX

Вход 6 лв.

За трите си издания през 2010 събитията Goddess Grooves се превърнаха в запазена марка за хармонична аудио и визуална среда, позитивно настроение и здрави танци (без цигарен дим).

Това са партита, изцяло създадени от женската креативност и представящи жената като творец – диджей, художник, дизайнер, музикант, фотограф, декоратор, танцьор, поет и кулинар.