Jon Bon Jovi написа съобщение до всички български фенове в официалната фейсбук страница на групата.

Ето какво гласи то:

"Мила София,

Беше ни изключително приятно да ви видим и да бъдем в България. Посрещането, което ни бяхте подготвили, е едно от най-запомнящите се. Вие сте първите, които видяха нашата чисто нова сцена, която нарекохме Sofia, и която възнамеряваме да "разходим" из целия свят.

Както някои от вас може би са забелязали, след близо 100- минутен акустичен сет от началото на шоуто моите алергии не ми позволиха да ви дам най-доброто от себе си и се наложи да съкратим малко концерта след втория час. Правя всичко възможно, за да предотвратя това за бъдещите ни участия.

Доскоро".

JBJ

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151380590627000&set=a.126654481999.116377.7220821999&type=1&theater

Както MySound.bg отрази с бляскавия - както обикновено, репортаж на Васко Громков-VaGro, първият концерт на легендарните американски рокаджии у нас бе прекъснат заради здравното състояние на фронтмена.

Групата замина веднага след концерта, а следващата спирка на турнето й е Виена. Пожелаваме на музикантите грандиозен успех, а ние вече се готвим за следващото здраво рок събитие – Sofia Rocks 2013, не крият организаторите "Болкън Ентъртейнмънт Къмпъни". Фестивалът ще се проведе за четвърти път тази година, а хедлайнър са умопомрачителните Rammstein!

За шоуто на 26 юли за първи път у нас ще дойдат Bullet For My Vallentine, Spineshank, Enslaved и още жестоки банди.