Неповторимата Йълдъз Ибрахимова ще се появи в Bailando довечера.

Тя ще покаже своята съпричастност към благотворителните каузи в шоуто. Популярната с джазовите си импровизации и уникална вокална техника певица ще изпълни акапелно песента "Malyarka".

Ибрахимова е отново в София, за да зарадва почитателите с благотворителен рецитал в рамките на проекта „Сцена Академия”. Средствата ще бъдат използвани за закупуването на компютри, които учениците от Музикалното училище да използват свободно.

Bailando дава шанс на още един участник да осъществи съкровената си мечта. Кристина Сунгарска от София е новата мечтателка, която влиза в шоуто. Адвокат по професия и настоящ нумеролог, тя ще танцува заедно с Владо от Young BB Young, за да купи протези на съпруга си. Младият мъж изгубва и двата си крака вследствие на сериозно сърдечно-съдово заболяване. Да осигури пълноценен живот на своя любим като го освободи от инвалидната количка, е най-голямата мечта на Кристина.

Музика от популярни филмови ленти ще звучи в благотворителното шоу. Облечени в холивудски костюми, танцовите дуети ще пресъздадат незабравими сцени от любимите на всички „Криминале”, „Брилянтин”, „Кръстникът”, „Черна котка, бял котарак”.

Победителката от риалити формата VIP Dance, поп-фолк изпълнителката Райна ще е другата изненада. Тя ще се присъедини към журито, за да даде своето експертно мнение за отделните изпълнения.

Както MySound.bg анонсира, от тази седмица изданията на Bailando се излъчват всеки понеделник и четвъртък по "Нова Телевизия" от 20.00 часа.

Зрителите имат възможност да подкрепят мечтателските дуети още в самия ден на тяхното изпълнение. Веднага след представянията си участниците ще бъдат класирани според резултата, даден им от журито. Още същата вечер двойките, събрали най-ниски оценки, ще излязат отново на сцената, за да може зрителят да реши дали да продължат в Bailando. Подкрепата за всеки един от участниците става чрез изпращане на есемес ( 0.25 лв. без ДДС към M-tel и Vivacom и 0.24 лв. без ДДС към Globul) на индивидуалните кратки номера на мечтателите. 

Банковите сметки на всички участници, включително на тези извън сцената на Bailando, остават отворени на сайта на предаването (bailando.novatv.bg).