Легендарният Mr. Scruff от култовия лейбъл "Ninja Tune" идва в София за сет утре.

Често определян като най-иновативния диджей, той пристига за първи път у нас пo покана на "ParkLive", за да представи 5-часовото си шоу "Кееp It Unreal".

Гостуването е част от подгряващите събития за второто издание на феста "ParkLive".

Умелото съчетаване на всевъзможни стилове, нетипично дълги сетове и забавно мултимедийно шоу, смесени със завидното чувство за хумор на Mr. Scruff, обещават партито в "Sofia Live Club" утре да запали фестивалния дух.

Вечерта ще започне с още един оригинален проект, подготвен от "Cotton Records", а именно "KOMBI*NATION" - микс от диджеи и музиканти, представящи по уникален начин най-доброто от стиловете броукън бийт, ню джаз, електро фънк, диско, афро хаус и др. Гост музиканти ще са Наско Попов – барабани и саксофонистът Петър Момчев.

Организаторите призовават многобройнете фенове на Mr.Scruff  да не чакат последния момент за закупуване на билет за неговото първа изява в София, защото капацитетът на клуба е ограничен и само предварително закупилите билети ще имат гарантирано място на партито.

Пропуски все още могат да бъдат закупени на www.parklivefest.com, в мрежата на "Ивентим" ("Пикадили", "Германос", "ТехноМаркет", "Office1", "Orange", "Multirama", "Technopolis", eventim.bg), Билетен център, НДК, ticketsbg.com и касата на "Кантус Фирмус" в зала "България".

За всички, които нямат възможността да се забавляват на партито, организаторите предлагат уникалната възможност да слушат онлайн на живо всичко случващото се посредством аудио стрийминг директно от диджейския пулт на www.vmusic.bg от 22.00 до 01.00 часа. Така те ще чуят сета на българската формация KOMBI*NATION и първия час от сета на Mr. Scruff.
 
Следващият месец поддържането на фестивалния дух ще мине под знака на френската банда The Dynamics. На 23 април, отново в "Sofia Live Club", те ще докажат пред българската публика, че заслужават да носят това име.

Известен с ефектното си сценично поведение, динамично звучене и преплитането на соул, реге и дъб, съчетано с олдскуул нюанси, проектът печели популярност в Европа, Северна Америка и Япония.