Spirit of Burgas 2010 започва днес!

А изненадите на „На тъмно” не свършват.

Организаторите обещават портативно кино, среща с изпълнителите и безплатни билети на фен зоната „На тъмно” на Spirit of Burgas. Освен невероятни изпълнители, веригата организира и фен зона пред самия вход на фестивала. Това е място, предназначено само за маниаци, което предлага различни удобства и атракции. Намира се до главния вход на фестивала – на ул. "Демокрация" № 1.

Една от тези атракции е уникалното за България преживяване „Portattino”. Съкратено от портативно кино, това е опит на създателите му да вкарат смела доза изкуство в забързаното ни всекидневие.  

Киното представлява мобилна инсталация, наподобяваща кутия от телевизор, която се поставя на главата. Докато гледате предварително подбраните кадри, единствено вие ще чувате и автентичните звуци, съпътстващи преживяването. За да успеете максимално да се откъснете от заобикалящата ви атмосфера, организаторите на „Portattino” ще ви заобиколят и с типични за гледката, която само вие виждате, аромати. Освен във фен зоната, от уникалното преживяване ще можете да се възползвате и в „На тъмно” шатрата до едноименната сцена.

Във фен зоната всеки ден в 18 ч. ще се тегли името на един късметлия, който печели безплатен билет за съответния ден. Всеки, участвал в играта, ще има шанса да спечели и ваучер за отстъпка за тандемен скок с парашут, предоставени от Skydive Plovdiv! Търсете талоните из града през трите фестивални дни! След като ги попълните, може да ги пуснете в специалните кутии в магазина"На тъмно" (ул. "Богориди" 16) или в самата фен зона! И това не е всичко – всеки ден между 17 и 18 часа феновете ще имат шанса да се срещнат с изпълнителите от сцената "На тъмно" в абсолютно приятелска обстановка, да се снимат със своите любимци или просто до изпият по бира с тях.

Ще може да се възползвате и от гардероб, в който да оставите ценните вещи, които не искате да внасяте с вас в зоната на фестивала. Закъснелите да си купят билет ще могат да го направят в последния момент отново във фен зоната на "На тъмно". Специалното място отваря врати в 12.00 ч. днес, 13 август, петък, като ще бъде на разположение до 6.00 ч. на 15 август, неделя.

И понеже изненадите на фестивала не свършват, очаквайте и търсете всички "На тъмно" атракции по време на Spirit Оf Burgas 2010, приканиха организаторите.