Поредното издание на любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" завърши.

И този път предложението бе от нашите приятели Sofia Live Club. Както е известно, именнно в популярното заведение ще е третият десант на  Фолтин (Foltin) у нас. Колоритните македонци ще представят актуалния си албум "Антитело" на 28 февруари.

Двама от вас получиха уникалната възможност да се сдобият с пропуск за шоуто на многолюдната формация. Имената им бяха изтеглени на принципа в томболата в редакцията сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Как се нарича вокалистът на Фолтин?

Вярното е: Бранислав Николов.

Честито на Ася Павлова и Ангел Стоев.

Групата съществува от 1995 и досега има реализирани 7 албума. Членовете ѝ Пеце Николовски (кларинет), Бранислав Николов (вокал, китара), Пеце Трайковски (акордеон), Гоце Йовановски (бас), Славчо Йовев (барабани) и Мариян Станич (перкусии) определят музиката си като нереално страстна и духовита, характеризираща се с танцувална обстановка, която постигат с бързи македонски ритми. Описват себе си като псевдоемигрантско кабаре и често концертите им се превръщат в истински спектакли.

След 5-годишна пауза, в края на 2012, босненските авангардисти издадоха своя дългоочакван нов албум "Антитело" (обложката на снимката). За посланието на диска момчетата споделят: "Борба за свобода в обществото без излишни рамки - това е целта на "Антитело", а последователите кои са, решавате вие!"

Формацията с необичаен състав, чиято музика е трудно да се определи и характеризира с един жанр, пристига заредена с хормона на забавлението. Нереално страстната, духовита и танцувална музика, основана на бързи македонски ритми, е само част от изживяването да се срещнеш лице в лице с момчетата от Фолтин, чийто език е въображаема смес (или фонетична имитация) на световни езици испански, френски, румънски, португалски и други.

Междувременно, все още може да тестваш късмета си за безплатен пропуск за партито Smugglers Swing Club: Join The Circus

Виж как ТУК.

Успех на всички