Поредното издание на "Спечели с MySound.bg" завърши при голям интерес от ваша страна.

То бе по предложение лично от сърцатите Од Крю (Odd Crew) за горещото им DVD "A Bottle Оf Friends".

Новите лица на модерния метъл в България предоставиха наистина уникалната възможност един от вас да се сдобие безплатно с проекта. А победителят е Жоро Бъчваров. (Честито!)

Името на късметлията бе изтеглено на принципа на томболата в редакцията сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

На кого е посветено парчето "We All Die" от дебютния албум на бандата - "We Are What We Are"?

Вярното е: на покойния барабанист Михаил Яланджиев-Църо. (Светлина по пътя на душата му!)

Силно се надяваме, че тези, които участваха в надпреварата, са били водени не толкова от келепирджилък да спечелят един проект без пари, а от фенски чувства към групата. И че ще си купят DVD-о на своите любимци.

"A Bottle Оf Friends" е първо DVD в дискографията на столичната груув метъл формация. Проектът бе представен с шоу в столичния клуб "Тънка червена линия" на 29 декември.

DVD включва концерт, заснет от екипа на Supers4upen по време на двете дати за промоцията на аудиоалбума "A Bottle Оf Friends" в края на октомври 2010; документален филм за групата, отразяващ последните две години от нейната история; интервю, заснето специално за DVD-о; интервю от радио Z-Rock, както и двата официални видеоклипа на бандата – "Two Steps To Hell" и "A Bottle Оf Friends".