Поредното издание на "Спечели с MySound.bg" завърши при огромен интерес.

То бе организирано от "София Мюзик Ентърпрайсис" за два безплатни пропуска за концерта на Стинг (Sting) на столичния стадион "Георги Аспарухов" от 20 часа утре, 7 юни.

Късметлиите са Кирил Данчев и Кармен Димитрова.

Техните имена бяха изтеглени на принципа на томболата в редакцията сред всички, дали верен и навременен отговор на въпроса:

Как се нарича актуалното турне, част от който е и концертът на Стинг в България?

Правилното е: Symphonicity.

На печелившите - честито
!

Те ще бъдат свидетели на един от концертите на годината.

Техническата подготовката за събитието стартира с пълна сила в събота. За стриктното изпълнение на всички детайли, касаещи озвучаването, осветлението и техническите съоръжения, които са идентични за цялото турне, се грижат чуждестранни специалисти, подпомагани от нашите местни екипи от професионалисти.  

Във всеки един от градове, част от Symphonicity Tour 2011, седмици преди датата на съответното шоу, са предвидени репетиции на симфоничните оркестри, водени от едни от най-изявените съвременни диригенти. Американецът Челси Тилтън ръководи репетициите на Софийската филхармония.

Маестро Типтън сподели, че изпитва изключителна лекота в работата си с нашия оркестър.

Както MySound.bg огласи, на концерта той ще бъде дирижиран от Сара Хикс, която ще пристигне у нас в деня на събитието. Младата дама е първата жена диригент на Симфоничния оркестър на Минесота. Тя ръководи оркестрите време на цялата европейска част на Symphonicity 2011.  

Обиколката на Стинг със симфоничен оркестър оставя трайна следа у публиката в цял свят, а отзивите за всеки един от концертите са повече от блестящи.

Българската публика нетърпеливо очаква да види на живо прекрасния спектакъл, изпълнен с чувственост и много талант.

"Спечели с MySound.bg" продължава!

Пробвай късмета си за соловия албум на Калин Вельов и за двудневен пропуск за фестивала Loop Elevation 2011.