Поредното издание на "Спечели с MySound.bg" завърши.

То бе организирано със съдействието на Zionlionz Soundsystem за две покани, осигуряващи безплатен достъп до партито по случай 7-годишнината на родната реге организация.

Купонът - със специалното участие на британските артисти Solo Banton и YT (на снимката), ще се състои в столичния клуб Mixtaрe 5 от 21 часа довечера.

Късметлиите са Яна Кънчева и Диана Славова

Техните имена бяха изтеглени на принципа на томболата в редакцията сред всички, дали верен и навременен отговор на въпроса:

Какво означава името на Solo Banton?

Правилното е: Самотният разказвач.

На печелившите: честито!

Началото на силно експлозивната смес от позитивни реге вибрации и раста послания започва с изява на българските реге артисти от Roots Rocket Sound - Sen I, Jahmmi Youth, Zafayah, Kin Dread, NRG D и Upliftah, както и рождениците и домакини на събитието – Zionlionz Family.

Гостите ще останат няколко дена у нас, затова след шоуто им довечера, ще има и афтърпарти от типа Meet & Greet в столичния клуб Radio Cafe утре.

Целта е феновете да се запознат лично с артистите в неформална среща, на която да обменят идеи и да научат повече за раста културата директно от източника. Музикалната програма на вечерта ще бъде на селекторите на Zionlionz Soundsystem, които ще пускат любими руутс и дъб парчета.

Solo Banton и YT няма да пеят в събота, а ще бъдат сред на разположение за разговори, подчертаха организаторите.

Послание на Solo Banton към българската публика - на:

http://www.youtube.com/watch?v=k1DKpg61lnI

Radio Cafe е под моста на НДК.