Веселин Маринов (на снимката със съпругата си Цветанка) ще гостува в предаването "На 4 очи" по "Нова телевизия" днес.

Певецът ще направи своята коледна изповед във втората част. Какво вълнува изпълнителя в навечерието на празниците, как ще коментира актуалните събития от последните седмици у нас, колко вица за себе си може да разкаже и преживя ли полемиката около химна на МВРНашата полиция”, ще стане ясно довечера. Неговите почитатели ще видят новия му клип - "Коледа иде пак".

Празничният концерт на Маринов е в зала 1 на НДК на 17 декември. Той ще представи на събитието своя нов коледен албум "Най-скъпият подарък на света". Предишният подобен диск на изпълнителя е "Коледен сън" (2003). Тази година Маринов издаде и албума "Още един хубав ден".
 
Първият гост на Цветанка Ризова е министър Мирослав Найденов.

Може ли той да изчисли финансовите щети от лъжите на Калина Илиева? Чия грешка беше доскорошната шефка на фонд "Земеделие"? Защо ресорният министър е оставил Илиева да управлява 6 млрд. евро, въпреки появилите се още през миналата година съмнения, че дипломата й е фалшива? Защо не е потърсил друг човек за поста й и тогава, когато по собствените му думи тя "затваря" фонда дори за принципала? Как ще работим с ОЛАФ занапред, щом премиерът и министърът твърдят, че Илиева е имала отлични референции от службата за борба с измамите, а оттам отричат; щом са  приемали сигнали на Калина Илиева, изпратени не по регламента и щом у нас се говори за топли връзки на техен човек с Илиева, а колегите му плашат със съд?

Как Найденов ще отговори на упреците, че задкулисно е договорил запазването на хората на ДПС на ръководни постове в българското земеделие? Доволен ли е министърът от новите стандарти на месните и млечни произведения?

И още - на какво се дължи поскъпването на цените на храните и докъде ще се "качват" те на фона на замръзналите ни в кризата доходи?, ще се дискутира още в предаването довечера.