Колегата на DJ Таркан (DJ Тarkan) - V-Sag, ще се изяви в столичния клуб "Червило" утре, 22 януари.

Както MySound.bg е отбелязвал неезнократно, диджеите са горди притежатели на лейбъла No Smoking Recordings. Името може да звучи странно на някого като название за музикална компания, но всъщност създателите му имат съвсем ясна и конкретна идея с това. Те смятат, че забавлението и щурите партита могат да минат и без употребата на химически и упойващи вещества, "повдигащи" настроението. Качествената музика, според тандема, е напълно достатъчна да се почувства всеки на 7-о небе, докато е в клуба.

Истинското име на V-Sag е Василис Сагонас (Vasilis Sagonas). Роден в Лариса, Гърция, той е стопроцентов грък и е първият гръцки диджей, който влиза в колаборация със свой турски колега - Таркан.

V-Sag може да се похвали с 4 албума със своя собствена музика и повече от 30 сингъла, намерили място в едни от най-въртяните в света компилации и миксове. Негови фенове са такива грандове като Джон Дигуид (John Digweed), Тиесто (Tiesto), Ернан Катанео (Hernan Cattaneo), Дийп Диш (Deep Dish), Маркус Шулц (Markus Schultz), Матю Дикей (Matthew Dekay), Сандер Клайненберг (Sander Kleinenberg). Village Roadshow Films използват две парчета на гърка за саундтрака към филма Alter Ego.

Четвъртият албум на госта излезе съвсем скоро и със сигурност феновете, които дойдат в "Червило", ще имат честта да са сред първите, които ще ги чуят, пуснати лично от техния създател, анонсираха организаторите.