Група 032 ще представи шоу-спектакъл във Военния клуб в столицата на 15 декември.

Момчетата ще пеят по поръчка на собственика на една от най–големите компютърни компании в България. Босът меломан хвърлил музикалната ръкавица към 032 и поискал от тях само за две седмици да подготвят репертоар, включващ хитове на Джъстин Тимбърлейк, Куул Енд Дъ Генг, Джордж Майкъл, Джаксън Файв, Ейми Уайнхаус.

Участие в концерта ще вземат също Краси Тодоров от Д-2 - пиано, който е и музикален продуцент на проекта, УаТони – китара, а също и най–добрият български бийтбоксър – Ред Уан.

Тяхно дело са и новите акустични аранжименти, подготвени специално за случая. Освен музикалните изпълнения обаче бизнесменът поискал на сцената да се вихрят и шеметни танци. Тях ще покажат момичетата от “Дрийм Гърлс”, за чиито стъпки се погрижиха хореографите Захари Нанков (Хайфърс), Пламен Андреев (Пачо) и Милен Данков (Лени Дамит), работил с артисти като Руши, Мария Илиева, Невена, Графа.

Специално за случая в залата на Военния клуб ще бъде изградена и въртяща се сцена с три видео стени и ефектно осветление.

Продуцентите на 032 са убедени, че упоритият труд, положен за спектакъл като този, трябва да бъде представен и на широката публика. В момента подготвят серия от гигове и в по големите градове на страната.