Sofia Live Club ще подари на всички влюбени в музиката и "химията" на живото изпълнение една неповторима вечер от 23.00 ч. на 14 февруари.

За първи път на една сцена ще се качат финалистката от The Voice Оf Albania - Bora Dokle, и Bobo And The Gang, първата инструментална хип-хоп група в България.

Финалните краски на стилово разнообразната музикална вечер ще сложи DJ Marten с емблематичния си танцувален стил.

Bora Dokle Project е създаден през есента на 2014 от Боряна Докле. Освен нея в групата са Стефан Стефанов – пиано, Деян Драгиев (Даката) – барабани и Николай Сербезов - бас. Сет листът им ще включва както нежни авторски песни, така и кавърверсии на Erikah Badu, Jill Scott, India Arie и други.

Както MySound.bg нееднократно писа, Bobo And The Gang е първият по рода си хип-хоп проект с концертна банда в България. Момчетата от групата показват своето виждане за този стил с истински и издържан авторски хип-хоп на български език. Бандата свири за първи път заедно през 2010 и за четири години се утвърди  като една от най-уникалните групи у нас. Формацията ще излезе на сцената в Sofia Live Club в пълен си състав и ще изпълни любими парчета, сред които "Пороци", "Живея", "Името ти" и други.

Очакваме ви в навечерието на Свети Валентин и Трифон Зарезан за  истински празник на сетивата, приканиха от управата на популярния клуб.

Вход на място: 10 лева.

Повече информация - на:

https://www.facebook.com/events/213580808812385/?fref=ts
https://www.facebook.com/pages/SOFIA-LIVE-CLUB/106829925995?fref=ts