Мейси Грей (Macy Gray) - звездата с големия глас, ще пее пред абсолютно претъпкана зала на концерта си у нас утре, съобщиха от "Болкан Ентъртейнмънт Къмпъни", организиращи събитието.

Американската вокалистка ще се появи точно в 20.00 часа пред българските си фенове в НДК. По време на концерта тя ще представи колекция с най-доброто от своето творчество, включително хит сингъла „I Try”, донесъл й "Грами" ("Grammy"), както и хитовите парчета от последния й студиен албум "BIG" (2007).

Както "MySound.bg" анонсира, след шоуто в зала 1 Мейси ще продължи да радва родните фенове в столичния клуб "Ялта". Тя ще застане зад пулта за диджей сет с любимите си диско, соул, фънк и рок парчета. Артистичният й псевдоним като диджей е Nemesis Jackson.
 
Преди нея плочите ще завърти нашият DJ Мартен (DJ Marten) от групировката Funk The System или Funk Da Disco, едно от най-популярните имена на родната диджей сцена. Той е известен с това, че безстрашно миксира фънк с изпълнения на артисти като Лед Зепелин и Пантера (Pantera).

Билети и за двете събития се продават в Билетен център, НДК, и мрежата на "EVENTIM", включително онлайн на eventim.bg, както и във веригите магазини "Пикадили", "Германос", "Техномаркет".

За концерта все още има лимитирана бройка билети на цени от 35 лв. и 45 лева.

Дивата идва за първи път в България по покана на "Nescafe® Gold" със съдействието на "William Morris Endeavour".