Билетите за предстощия концерт на Вая Кон Диос (Vaya Con Dios) са напълно разпродедани, съобщиха организаторите от Loud Concerts.

Както MySound.bg извести, белгийската формация ще се изяви за втори път у нас в зала 1 на НДК на 19 февруари.

Поради огромния интерес към събитието ще бъдат пуснати допълнително количество билети за правостоящи. Те ще са в продажба от 14 февруари, понеделник, в Билетен център, НДК, и в интернет на адрес www.ticketstream.bg с цена 45 лв. за билет.

Обичаната формация пристига в София ден преди концерта в екип от общо 12 души. Музикантите ще отседнат в столичния хотел "Кемпински - Зографски", а чаровната Дани Клайн (Dani Klein) желае да е настанена в уютна стая за непушачи и по възможност с красива гледка към града. В менюто по време на престоя им в България гостите държат на здравословната храна от качествени екологично чисти продукти.

"Ще бъдем седем души на сцената. Песните, включени в програмата, ще са комбинация от хитовeте ни като "What's А Woman" и "Don't Cry For Lui", както и песни от новия ни албум", споделя вокалистката.

На въпроса какво си спомня от България, тя отговаря: "Спомням си, че страната е много зелена и природата ви е много красива. Спомням си и вашето сирене, много ми хареса".