Константин Цеков ще бъде специален гост на концерта, който Васил Найденов и Веси Бонева ще изнесат на 14 февруари. Както MySound.bg вече огласи, спектакълът ще се състои по повод Свети Валентин в столичната зала Rainbow Plaza от 20.00 ч. Легендарният композитор и пианист на ФСБ, носител на "Грами" (1989), който напоследък се изявява и в супергрупата Легендите, е продуцент и автор на аранжиментите на емблематични песни на Васко, сред които "Телефонна любов", "Чудо", "А дали е така"...  В бенда ще вземат участие и музикантите Момчил Косев (бас китара и беквокал), Мариела и Станислава (беквокали). Преди началото на ексклузивния лайв, зад пулта ще застане любимият на феновете на модерния хаус  DJ Kaiski, който ще настрои публиката на романтична вълна с най-ефирните, мелодични хаус тракове. След полунощ пък ще миксира любовните трепети с добре познатия си, заразителен ритъм, превключвайки на пълен парти режим.
В духа на празника ще се впише със съвременни ритми и Веси Бонева. Поп певицата с кадифен глас подготвя специално шоу с авторски песни и кавъри на световни любовни хитове заедно със своя балет, Светлин Къслев (пиано/саксофон) и Щерион Пилидов (китара). Младата поп звезда ще поднесе и музикален подарък на публиката за Свети Валентин - взривяващ дует с Васил Найденов.
Огненото шоу "Дивинитас" ще запали празничния дух. Атмосферата ще бъде в унисон с чувственото пенливо изкушение на вечерта - Rue Romance. Романтичното българско пенливо вино с френски дух ще бъде специалният комплимент към гостите, които ще получат и лимитирани подаръци със същата марка от известната българска изба "Домейн Бойар". Сладкият празник ще бъде споделен с любими хора, красива музика и шоколадовата магия Bon o Bon. Организаторите са предвидили малък парфюм за всеки, както и 3 комплекта за влюбени на  избрани световни марки. Европейският моден бутик Other Theory пък ще награди всяка дама с талон за отстъпка, а една от тях – за безплатна покупка.
Билети за събитието - онлайн и в мрежата на Eventim, както и на място на цени от 30 лв. до 95 лева. Последни бройки промо пропуски за влюбени по 70 лв. (партер) очакват своите притежатели и ценители на българската музика.
Актуална информация за ексклузивния лайв може да намерите на официалната страница на събитието.
Билети от Eventim може да закупите ТУК