Лятната нега около Дичо на Синеморец напоследък е нарушавана от неприятни инциденти.

Вече за втори път малката му котка, която се казва Буги, изчезва. Но не заради своеволния нрав на животното, а заради отвличания. Отново някой открадна  пухкавия любимец на Дичо и приятелката му - Карина, и то безочливо - от самия ресторант "Синьо лято", който двойката стопанисва в морския курорт. Първия път Буги стана жертва на пиян швед,  нахлул в заведението в ранни зори и просто си взел пухкавия довашен любимец. След целодневно търсене с помощта на верни другари от курорта, музикантът накрая намери котето си свито на кълбо под една кола. Буги явно е оправен и умее да се измъква. Но въпреки това, преди няколко дни, мъничето отново става жертва на отвличане, докато Дичо пътува за участия. Заподозрени са баща и син от Бургас. Бащата си поръчал мастика в ресторанта, а котето, както винаги, се въртяло около бара. Верният помощник на Дичо в готвенето - Рамзи Херкулес (Бирата), влязъл в кухнята да подготви хапването и след като излязъл - нито бащата и сина, нито котето били там. "Буги е част от семейството. Как може тези хора да крадат котки. Ами това е все едно да ти откраднат детето", е категоричното мнение на Дичо. Музикантът и този път няма да мирне, докато не намери котката. Дори е готов да отпътува на часа за Бургас.

Както е известно, Дичо е в Синеморец към днешна дата. След като направи официална промоция на новата си песен и видео - "Млечният път" с групата си V.O.XX. (виж клипа ТУК), той реши да мине на летен отпускарски режим. В момента шоуменът релаксира заедно с приятелката си Карина в курорта. Но енергичната натура на певеца не му позволява да стои без работа. Дичо е главният отговорник за супите в местния морски ресторант "Синьо лято", който стопанисва заедно с половинката си. Всеки ден той приготвя собственоръчно вкусни супи, а негов верен другар в кухнята е диджеят Рамзи Херкулес, известен още като Бирата. Докато момчетата полагат усилия сред печките, Карина и приятелките й влизат в ролята на барманки.

Хипнотизиращата морска атмосфера обаче не успява да отвлече изцяло вниманието на Дичо Христов. Той не спира да мисли за музиката си. Изпълнителят планира издаване на дебютен албум групата си V.O.XX. наесен.

И дано. Тъй като певецът дължи това на своите фенове, които събра на промоция на диска още в края на миналата година - навръх рождения си ден, но физическият носител не бе готов, а бившият фронтмен на D2 отнесе (повече от основателни) критики от почитатели, дошли освен да уважат събитието в клуб Студио 5, и да си закупят албума.