Красимир Аврамов представи своето видео към песента "Риа" с пищна промоция в популярния столичен клуб „Night Flight”.

Горещият ремикс е негов съвместен проект с Дийп Зоун Проджект (Deep Zone Project), а режисьор на клипа е небезизвестният Тенчо Янчев. Организаторите от "Brand Luxury Challenge" се бяха постарали събитието да бъде наистина на ниво.

Специално от Лондон долетя виртуозният пианист Боби Вълчев, който бе както винаги перфектен в своите импровизации.  Моделите на агенция "Next One" пък нагорещиха до крайност атмосферата с ревю на еротично бельо. Краси Аврамов пристигна с бял ролс-ройс (на снимката), облечен в спортно-елегантен небрежен стил. Най-любопитната подробност за всички бе дали ще бъде придружен от тайнствената Риа, на която е посветена песента. Малко преди да представи клипа, певецът сподели в интервю с медиите, че Риа присъства в залата, но отказа да  разкрие коя е тя. Така интригата остана и журналистите гадаеха дали няма да я открият измежду безбройните красиви жени, с който той разговаряше, раздаваше автографи и се снимаше. Фатална дама в червено застана до него когато започна излъчването на клипа на екраните. Оказа се обаче, че и тя не е тайнствената любима на изпълнителя.

В момент на откровение Краси сподели, че се чувства влюбен и щастлив с жената до себе си и на този етап иска да я опази от прекалената публичност. По-късно той зарадва гостите си с няколко свои песни, които предложи в импровизиран концерт. Впечатление направи авторската му композиция, изпълнена с характерния за него висок глас. Безупречната акустика на залата подсили  чистото звучене и накара аудиторията да аплодира възторжено Аврамов.

Сред гостите се открояваха редица известни лица. Топ моделът Раиса Анане бе придружена от Румен Бояджиев. Светската двойка Антония Първанова и Евгени Минчев пристигнаха по средата на вечерта и видимо се забавляваха с фурора, който предизвиква появата им. Друг скандален тандем ги конкурираше през няколко  маси – този на Сашка Васева и дуетния й партньор Марио.

Любо Ганев, Дидо от Дийп Зоун, собственикът на модна къща „Денил” - Емил Арабаджиев и красивата му половинка - Миглена Ангелова, "Мистър България" Неделчо Тодоров и професор Хаджиев също уважиха събитието..