Красимир Аврамов записа своя версия на една от от най-популярните коледни песни - "Тиха нощ, свята нощ".

Верен на стила си да търси творческа провокация, той предлага на публиката нов и доста оригинален аранжимент. В него преобладават динамика, жизнерадост и веселие, умело вплетени в идеята за божественото послание, което мелодията нови повече от век.
   
С безброй записани варианти, "Тиха нощ, свята нощ" е една от най-слушаните песни по време на Коледа - почти няма известен певец, който да не я е изпълнявал по свой начин. Специфичното звучене на Аврамов, съчетано с нюансите на еуфория, превръщат новата версия в наистина интересна и неочаквана коледна изненада.

Песента ще се разпространява безплатно и, както певецът държи да отбележи, тя е специален поздрав от него не само към неговите почитатели, но и към всички онези, които го нападат и недолюбват.

"Откакто е създадена тази песен, тя  е едно вечно послание за мир, хармония,  любов и топлина между хората, послание, в което аз дълбоко вярвам и отправям, защото съм убеден, че, следвайки тези християнски ценности, ние, българите, можем да постигнем много", споделя вокалистът.  

Аранжиментът е съвместно дело на Красимир Аврамов и Стоян Стоянов.