В последния епизод за сезона на "Младост 5" двамата съквартиранти Краси и Иво ще останат без отопление.

Без да могат да ходят, говорят, пеят или танцуват, те са принудени да си запалят огън с подръчни средства. Докато се мъчат да си осигурят топлина, на вратата им се появява Венета Харизанова, която се е подготвила за плаж. Красивата съседка естествено провокира Краси и Иво да се държат като мачовци на плажа. За да разреши ситуацията, се намесва  Иван Станчев, който трябва да отстрани повредата в парното. Междувременно, на вратата звъни и Карла Рахал в ролята на пощаджийка, носеща колет на Краси. За да му го даде обаче тя трябва да получи нещо, наречено "ръца пръца". Ще получи ли Карла "ръца пръца" и какви певчески заложби ще покажат двамата съквартиранти в последния епизод на изцяло импровизационното шоу "Младост  5" ще стане ясно този петък, 31 май, от 20.00 ч.

Прекрасният живот в квартирата си двамата ергени ще завършат със създаването на момчешка супергрупа. Към музикалното им начинание се присъединява и техният приятел Мариан Бачев, който ще се опита да им отнеме славата и всичко в бандата да се завърти около неговата личност. Краси ще свири на барабани, Иво на китара, а Мариан ще бъде вокалист. Възмутената от шума съседка Венета ще се опита да "заглуши" музикантите, вдигайки още по-голям шум от тях.

Ще се справят ли ергените с музикалната задача, как ще се казва момчешката супергрупа и ще се присъедини ли Венета към тях, ще разберем още в последния епизод на "Младост 5".