Криско ще има свое запазено място на сцената на "Като две капки вода".

Както е известно, новият сезон стартира в ефира на Нова от 20.00 ч. на 3 март.

Един от най-провокативните рапъри с хитове като "Почивни дни", "Видимо доволни" и "Било к‘вот било" ще докаже, че желанието му да експериментира преодолява дори и границите на хип-хопа. "Голям фен съм на шоуто и чакам с нетърпение да скоча в първия образ! Миналата година Мая Бежанска ме имитира и ми беше страшно забавно. Време е и аз да се срещна с това предизвикателство", казва Криско.

Изпълнителят, мечтаещ поне за един ден да прилича на Фред Дърст  - вокалист на култовата банда Limp Bizkit, ще влезе в ролята на поп, рок, естрадни и много други артисти, които червеният бутон на шоуто може да му поднесе. Криско призна, че се страхува най-много от високите токчета, които могат да саботират танцовите му умения.

С дуетната половинка на Мария Илиева се оформя и великолепната шесторка с участници – Азис, Джуджи, Ненчо Балабанов, Филип Аврамов и Жана Бергендорф.  "Винаги съм отворена към нови преживявания, а "Като две капки вода" е глътка свеж въздух – възможност да опиташ да бъдеш някой друг, докато се забавляваш!", казва червенокосата изпълнителка на хита "Самурай". Дуетната половинка на Кристо не крие, че е любопитно "да види себе си отстрани", докато се разхождаш със свои огледални образи.

Още две дами предстоят да бъдат обявени на самия старт, когато зрителите ще видят най-добрите моменти от изминалия сезон, както и интересните представяния на разнообразните участници в шоуто.