Бар "Castro" отваря врати на къмпинг "Смокиня" край Созопол до края на отпускарския сезон - юли и август.

Първи на сцената, която е буквално на плажа, ще се качат Illmate (на снимката) и Уикеда.

Солидна концертна и тематична диджейска програма са спретнали организиторате за плажуващите накъмпинга.
 
Поради влизане в сила на новата Наредба на община Созопол, която забранява силна музика след 23.00 часа, управата на заведението реши да измести партито, заради което много млади хора с алтернативни разбирания посещават местността в по-ранна част на деня.

За целта още от следобедните часове са планирани редица напълно безплатни пърформанси с музика на живо и диджеи, които ще се провеждат всеки уикенд на месец август. Идеята е да се привлекат много търсещите забавление фенове от целия регион – Созопол, Лозенец, Дюни, Черноморец, Бургас, както и от къмпингите „Смокиня”, „Златна рибка”, „Градина”, „Каваци”, „Веселие”. Ранният час на събитията прави това напълно възможно, защото техният край ще бъде във време, в което има обществен транспорт. За по-доброто обслужване на купоните ще има допълнителни барове за бира, сандвичи и освежителни напитки.

В първия уикенд – 31 юли / 1 август - на пясъците пред едно от най-обичаните и посещавани заведения в региона за последните 6 години участие ще вземат диджеите и МС-а от твърдо наложилото се вече хип-хоп движение Illmate (www.illmate.com) и веселяшката пънк-реге-ска банда Уикеда (www.wickeda.net), добила популярност из цяла Европа. Както "MySound.bg" вече огласи, веселяците са на лятна обиколка из страната

Специални гости на Ерол Ибрахимов и ко. са завърналите се след дълго отсъствие плевенски пънк-рок пионери OFF (www.myspace.com/offbg).

Събитята са напълно безплатни, програмата е следната:

31 юли

Illmate в състав :
Ms'z : Wosh * Logo5 * Negy/FARS/ * LAC * Nowallz
Dj's : Jamez Bongg * Darkstep * Diwadlloe

Начало

14 ч. – Hip-Hop DJ Party
18 ч. – Live Show – Illmate
Край: 22 ч.

1 август

Уикеда + OFF

Начало: 
14 ч. – Punk/Ska DJ Party
17 ч. – Live Show – OFF
19 ч. – Live Show – Уикеда
Край : 22 ч.

Събитията се осъщесвяват със съдействието на столичния клуб "Строежа".

В новия си вид барът разполага с 8 сепарета с удобна мека мебел, подиум за сцена, бар за напитки с невероятно разнообразие от алкохолни и безалкохолни коктейли, 8 екс бара и кухня с уникални специалитети. Всекидневно пред него плажуват около 200 души, които ползват шезлонгите, чадърите и услугите на заведението.

Очаквайте подробности за августовския афиш.