Поредна доза забавление в "Като две капки вода" предстои в ефира на Нова от 20. 00 ч. довечера.

Както MySound.bg извести, след дългата почивка предаването се завръща с нов епизод, а очакванията към всички участници са, че са направили страхотно своите преобразявания, защото имаха доста повече време да ги подготвят.

За да бъде още по-внушителен в изпълнението си, Къци ще излезе на сцената изцяло позлатен. Той ще изпълни хит на The Cranberries, с който ще се бори за своята трета победа. Чаровната Неве ще влезе в ролята на Шер, а за да пресъздаде образа на темпераментната певица, на сцената тя ще бъде заобиколена от моряци.

Специалният гост ще влезе в ролята на Джордж Майкъл. Кой очарователен български изпълнител, доказал себе си и като невероятен артист и безпристрастно жури, ще трябва да се преобрази в британската поп легенда и коя негова песен ще изпълни, ще стане ясно от предаването довечера.

Останалите преобразявания в голямото завръщане на "Като две капки вода" са: Стефания като Kiss, Нети като Монсерат Кабайе, Деян като Ейми Уайнхаус, Мая като Лиса Стансфийлд, Павел като Том Джоунс и Иво в ролята на Бруно Марс.